Prodat Hotel, Waikkala, Colombo, Sri Lanka, Welankanni Mawatha, Sindathriya, Waikkala

Prodat - Cod. 42802

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 8900 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 1

V roce 2013 začala výstavba a provoz Beach Resort (1894 akrů) jako rodinný projekt.
Pozemek má velikost 8960 m2 a nachází se přímo u pobřeží se vzdáleností 50 m chůze od oceánu.
Vzhledem k tomu, že se nachází ve slepé zóně, díky přilehlé laguně, kromě lidí, kteří chodí do kostela v okolí nebo navštěvují o víkendech pláž, je to tichá a klidná oblast.

Penzion se skládá z hlavní budovy (286 m2), včetně kanceláře, dvou pokojů a koupelny pro soukromé použití, dále z prostorné otevřené jídelny, velké kuchyně a zastřešeného venkovního grilu. Na zadní straně najdete velkou terasu a odpočinkovou část s výhledem na bazén (108 m2).

Dům je obklopen malým ručně vybudovaným kanálem s mnoha malými mosty, které spojují zahradu s hlavním sídlem. 10 bungalovů (jednolůžkových nebo dvoulůžkových, s různými velikostmi od 39 m2 do 115 m2, všechny vybavené klimatizací, ventilátorem, horkou vodou, koupelnou a verandou) je rozmístěno kolem bazénu, ale stále nabízí soukromí díky prostorné zahradě kolem.

Dalšími vrcholy nemovitosti jsou mangrovové stromy na předním dvoře a prostorný stromový dům s výhledem na oceán a západ slunce, malý ostrůvek s houpačkou na houpačce nebo zábavný bazén s vodopádem.

Vybavení pro hosty na místě:
Restaurace, Bazén, Tree House, Ostrov, Houpačky a houpací sítě, Televize

Atrakce pro hosty v okolí:
Pláž, Laguna, Oblast přírodních krás, Turistické Negombo s obchody, kavárnami a restauracemi, Ájurvédské procedury

Aktivity pro hosty v okolí:
Masáže, ájurvédské procedury, výlety na kole, výlety na katamaránu, výlety lodí, rybářské výlety, jízdy vlakem, nakupování, kadeřnictví, optika, obleky na míru/sari a další

Vybavení majitele na místě:
Ubytování pro majitele v hlavní budově nebo v největším odlehlém bungalovu, vedlejší budova včetně garáže, prádelna, sklad, dílna, místnost pro personál.

Resort je napojen na městskou vodárnu a má elektrickou přípojku 3 samostatných fází (16AH), nouzový generátor, zásobník vody 15 000 litrů, zásobník teplé vody 1200 litrů, solární systém, systém odlučování tuku, parkoviště pro 25 vozů. Středisko je registrováno BOI (Board of Investment) a Srí Lanka Tourist Board schválilo Grand A.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB