Prodat Stavební parcela, Arugam Bay, Bandarawela, Sri Lanka, whisky point

Prodat - Cod. 30473

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 2700 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Pro investory nebo osoby, které chtějí změnit svůj život a nastavit svůj podnik (nebo druhý domov) ke slunci I prodává svůj pozemek na Srí Lance, na pláži, Whisky Point, Arugam Bay (jih Srí Lanka) Tento pozemek se nachází na pláži mezi 2 surf spotů, 5min chůze na whisky Point (plážovou) a Pottuvil bod (reefbreak). K dispozici je také krásný laguna Pottuvil 5min chůze. Na místě je stále poměrně nerozvinuté, ale je na vzestupu: Whisky Point přitahuje mnoho začátečníků / předběžných surfaři, protože toto místo je dostupnější než bájného vlny (ale těžko) Arugam Bay, 10 km jižně a okolí je tišší a příjemnější qu'Arugam Bay. Pozemek má přístup silničního provozu (RUN), parkovací plochy a sladkovodní studna (poháněl rok). Spojení s elektřinou není dosud realizována, ale linka není daleko.

Několik možných projektů vily, bungalovy, stany, restaurace apod velikost pozemku: 2700 m2 nebo 30mX90m asi v první linii u pláže (která je klasifikována pobřežní památkovou rezervací, takže není budova), přibližně 2000 m2 na constructible pole (celý povrch, s výjimkou prvních 25 m pláž straně) většina sousední majitelé jsou evropské nebo americké již nyní je zahradník / domovník, kteří každý den pečuje o stromy / rostliny a žijí v zemi side. Sto stromy byly vysazeny na zem tam 6 let, vegetace vzrostl od roku snímků. Vrchol turistické sezóny je hlavně od května do října (surf sezóně), ale rozšiřuje se rok od roku a počet turistů se neustále zvyšuje. V regionu existují nejlepší surfování skvrny celé Srí Lance a Národního parku Yala (největší na Srí Lance). Colombo letiště je 300 km a nové mezinárodní letiště Hambantota je cca 160 km. Kontaktujte mě pro více informací, zvědavý, aniž by seriózní projekt zdržet

Prodej: 100.000 €

možnost používat svůj srílanskou společnost k založení podniku (100% francouzský směr bez místního partnera, velmi vzácné v Asii!) závažné Oznámení!

Arnaud Gerard vespasvintage, Rock na Foron, (F)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB