Prodat Plážové středisko, Ekala Ja-ela, Colombo, Sri Lanka, Chilaw

Prodat - Cod. 25290

  • Typologie: Plážové středisko
  • Oblast: 12077.4 m²
  • Pocet pokoju: 100
  • Podlazí: 150000

Svatyně vaší svobody Hotel na prodej. SRI LANKA
Hotel je elegantní hvězda třídy hotel (cca 100 pokojů) se nachází v rybářské vesnici na severu západní pobřežní oblasti Srí Lanky jen 45 km od mezinárodního letiště a 5 km od města Chilaw. Prostředí hotelu je zcela daleko od ruchu města a má klidný a tichý, ale velmi atraktivní pláž.
Pláž je vyhrazeno výlučně (400 'široký), pro hotelové hosty. Beach Club & Bar, open air hlavní restaurace a bufet, Polo Bar, bar u bazénu, fitness, lázně, Ayurveda Spa, noční bar, dva bazény, Suites a typu cabana pokoje v bujné zeleni, osobní prostor servis.
Dva bazény, bazén terasa s barem, postavený na prostorném zeleně, nedaleko Přístup do pokojů s balkonem, vodní tok je terén plné života s přístupem k vodní sporty a pohodlně stanovenými bazénu lůžky a dobrý přístup do lázní.
Krok se do transu wellness procedur a masáží, které jemně usnadňují pryč stres dne. Omladit své tělo, mysl, duši senzační dotek. Hotel zkušenost je okouzlující způsob, jak potěšit své smysly. Terapeutická sezení aroma, relaxační pleťové masky nebo na saunování, profesionální nehtové péče a mnoho dalšího ...

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB