Prodat Hotel, Bentota, Galle, Sri Lanka, N0 21 Meegama RD

Prodat - Cod. 27829

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 16000 m²
  • Pocet pokoju: 9 Bungalows
  • Podlazí: Tiles

Tento jedinečný nábřeží nemovitost se nachází podél krásné a prominentní řeky Bentota, pouhých 12 minut lodí od Indického oceánu. Objekt se skládá z výjimečné a krásné botanické zahrady s jeho bylinné zahrady, která má více než 200 různých léčivých rostlin. To také drží přehrada s ryb, plavání mezi ostrovy. Zahrada byla postavena v roce 2003 a nyní rozrostla do nádherné oázy, která poskytuje odpočinek pro duši. Kromě toho, oblast má bazén a prostornou vířivku. Tato nemovitost je 1,6047 Ha. nebo 03A-034R-34.18P nebo 635 bidýlka.
Realitní zahrnuje devět luxusní bungalovy jedna ložnice, hlavní budova, ájurvédské kliniky, a koryto restaurace. Bungalovy jsou vybaveny A / C a stropní ventilátor a byla postavena 2004 - 2006 a rekonstruován v roce 2014. Všichni držet prostor na spaní, vnitřní obytný prostor, koupelna, větrané přední verandu a vlastní zahradu. Hlavní budova má tři ložnice s koupelnou, renovovaný v roce 2004. Všechny pokoje mají stropní ventilátor a A / C. Ájurvéda klinika, postavený v roce 2006, má devět a relaxační centrum, plus ordinaci a jóga Shala. Koryto restaurace, vybudovaná 2004 má otevřenou kuchyni, takže hosté mohou vychutnat pohled na práci v kuchyni. Tam jsou také některé chaty pro soukromé stolování a grilování.
WiFi zdarma pokrývá celou oblast. K dispozici jsou také sklady, lněné místnosti a místnosti pro personál. Trubka dobře a úpravna zásobovat nemovitost s velkým množstvím pitné vody v kohoutků. Diesel poháněl generátor 70 kW zaručuje elektrickou energii, když vláda elektřina je venku.
Pozemek je ve vlastnictví soukromé osoby a podnikání je řízen PVT sro Společnost bude převedena na kupujícího půdy $ 1.
Předmětem podnikání je schválen jako A-Grade penzionu u srílanské Tourist Board SLTB. Společnost byla založena ve spolupráci s srílanské hranici Invest (BOI). Společnost má k pivu a vínu práva. Existují dohody s hlavními rezervace míst na internetu; Společnost Booking.com Agoda, a Expedia. Tam je počítačový rezervační systém a "Point of Sales" s automatickým internetových rezervací a expresní odhlášení.
Kromě stávajících budov, tam jsou úplně hotové výkresy a stavební povolení od příslušných orgánů; Pradeshiya Saba v Aluthgama, na dalších staveb:
• Budova s ​​deseti nových prostorách.
• Rekonstrukce stávající hlavní budovy do šesti pokojích a novou recepci.
• třípokojový dům určený pro manažera v blízkosti brány.
• Další velký bazén, 16 x 6 metrů.
• luxusní vilu asi 300 m², se třemi velkými ložnicemi.

Odhadovaná výrobní náklady na výše uvedené je 60000000 LKR podle zákona o množství z nezávislého architekta roku 2012.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB